Speakeri

Lista de speakeri de la RSTCon:

Ionuț Popescu (Nytro) – UiPath

Ionuț Popescu este unul dintre administratorii forumului RST. Lucrează la UiPath ca Penetration Tester și este pasionat de tot ce înseamnă securitate IT.
Ionuț Cernica – iccguard

Sunt pasionat de securitate IT cu skill-uri tehnice avansate în zonele de IT și securitate IT. Testez aplicații web folosind tehnici de white, gray și backbox pentesting.
În cariera mea am fost implicat în activități de training dintr-o arie variată a IT-ului și a securității IT. Îmi place să particip la concursuri internaționale de hacking. Aceste competiții, mai mult decât orice altceva, mi-au dovedit că există o mulțime de lucruri de învățat în acest domeniu.
Cosmin Radu – Atos

Pentest Consultant / Breaker of Stuff / Father
Șerban Bejan – SecureWorks

Numele meu este Șerban Bejan, am terminat Academia Tehnică Militară în 2014, de atunci lucrez în domeniul securității cibernetice, în special pe testarea securității aplicațiilor web, actualmente sunt Penetration Tester în Secureworks Adversarial Group.
Andrei Barbu – SecureWorks

Andrei este Senior Security Analyst în cadrul companiei Secureworks cu peste 8 ani de experiență în IT.
Pasiunea pentru securitate cibernetică l-a determinat să nu urmeze o carieră în urma studiilor juridice, ci să continue să învețe și să se perfecționeze singur în ethical hacking și vulnerability management.
În timpul liber participă la CTF-uri, joacă baschet și susține voluntar procesul de integrare al refugiaților în România în cadrul unei fundații.