Speakeri

Speakeri RST Con #2

Ionut Popescu

Ionuț Popescu este unul dintre administratorii forumului RST. Lucrează la UiPath ca Penetration Tester și este pasionat de tot ce înseamnă securitate IT.

Daniel Tomescu

TheTime | Ethical Hacker | Bug Bounty Hunter | Malware Developer (?!?)

Vrajitoru Vlad

Security Consultant at KPMG

Antonio-Dan Macovei

Numele meu este Antonio Macovei, iar în momentul de față urmez un Master în Security and Network Engineering la Universitatea din Amsterdam. În același timp, fac parte din Red Team în cadrul Bit Sentinel, având experiență în Penetration Testing și Security Software Development. De asemenea, sunt interesat de administrarea sistemelor mari, a rețelelor si de automatizare. În timpul liber particip la competiții de tip CTF, experimentez pe HackTheBox, și îmi dezvolt infrastructura homelab-ului.

Rareș Brătean

Sunt un tânăr profesionist în securitate cibernetică, cu experiență de lucru în Threat Intelligence, Threat Hunting și Ethical Hacking. Am absolvit un profil de Software Science, cu un minor în Informatică axată pe Cyber Security. Momentan urmez cursurile unui Master în Security and Network Engineering în Amsterdam. Am experiență practică și un interes puternic pentru securitatea cibernetică, administrarea rețelelor și dezvoltarea software îmbinată cu automatizare.

Ionut Morosan

Sr. CyberSecurity Specialist la KPMG Romania, autor pe securitycafe.ro, pasionat de Mobile & IoT Hacking, Red Teaming, dar si de fotografie si calatorit. Certificari: eMAPT, eWPT, eCPPT, PNPT. In plus, am propus si o problema de tip CTF de Android pentru bootcamp-ul de la ECSC Romania 2021.

Radu Cosmin

Cosmin este o persoana pasionata de tot ce tine de securitate. De la aplicații la sisteme complexe, IoT devices cât și sisteme industriale.

Stefan Nicula

Senior Threat Researcher @ NortonLifelock

Marian Gusatu

Intern @ NortonLifelock

Cristian Cornea

Cristian are o expertiză largă și variată, de la Web Application Penetration Testing până la Cloud Security Audits. Certificat cu diplome de renume precum OSCP, CEH, CompTIA PenTest+, ECIH, CPTC, plus altele. Recunoscut pentru raportarea de vulnerabilități în mod etic de multe organizații importante, precum Pentagon, Sony, AT&T, General Motors, Adobe, Posta Elvețiană, și multe altele.

Ovejan Anamaria-Margaret

Senior Security Engineer @ UiPath cu background in blue-teaming, consultanta si engineering. Ex-Microsoft, SecureWorks si IBM.

Ionut Cernica

Ionut Cernica started his security career with the bug bounty program from Facebook. His passion for security led him to get involved in dozens of such programs and he found problems in very large companies such as Google, Microsoft, Yahoo, AT&T, eBay, VMware. He has also been testing web application security for 9 years and has had a large number of projects on the penetration testing side.
Another stage of his career was to get involved in security contests and participated in more than 100 such contests. He also reached important finals such as Codegate, Trend Micro and Defcon with the PwnThyBytes team. He also won several individual competitions, including the mini CTF from the first edition of Appsec village – Defcon village.