Capture the flag

Capture the flag (CTF) este un concurs la care participanții trebuie să rezolve exerciții de securitate IT și să găsească un “flag” prin care demonstrează rezolvarea acestora. 

În funcție de dificultatea exercițiilor participanții vor primi un anumit număr de puncte la rezolvarea acestora. La final se va crea un clasament raportat la numărul total de puncte pentru a desemna câștigătorii. Exercițiile pot fi legate de orice ramură a securității IT. 

Platforma pentru CTF este disponibilă. Înregistrările sunt deschise:

https://ctf.rstcon.com/

Premiile pentru concurs:

Locul I4000 RON
Locul II2000 RON
Locul III1000 RON
Cel mai bun write-up500 RON

Premiile sunt oferite din donații de la membrii comunității. Cei care ne pot ajuta cu o donație sunt rugați să ne contacteze la contact@rstcon.com. Astfel există posibilitatea ca valoarea premiilor să fie mai mare.

De asemenea, dacă doriți să ne sprijiniți prin crearea unor exerciții CTF, indiferent de gradul de dificultate sau de tematica abordată, așteptăm un email la contact@rstcon.com.

Pentru discuții despre CTF vom folosi Discord. Înregistrarea pe serverul de discord se poate face aici: https://discord.gg/NEkCQHhZHQ iar canalul folosit pentru discuții referitoare la prezentări este #ctf.

Prezentarea rezultatelor concursului va avea loc la ora 16:00 pe Discord.